Haber

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı’nın hedefi TB1L

Geçen hafta Konya Büyükşehir Belediyesi deplasmanında kaybetmesine rağmen liderliğini koruyan Birinci Şehir Uşak Basketbol Takımı’nın hedefi TB1L oldu.

7 Nisan Cuma günü saat 16.00’da Uşak Üniversitesi Spor TB2L(B) Küme son maçında Karşıyaka Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı grup, rakibini yenip lig maçlarını başkan olarak tamamlayarak play-off’a 1 puanla girmek istiyor. avantaj. Konya’daki mağlubiyeti “yol kazası” olarak nitelendiren First City Uşak Basketbol Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, “Bu beklenmedik mağlubiyete rağmen moralimiz iyi. Ligde son maçımızda Karşıyaka Belediye Spor ile karşılaşacağız. Cuma günü küme.Karşıyaka Belediye Spor ile evimizde karşılaşacağız.Karşıyaka Belediye Spor 27 puanla 5. Sırada.Güçlü bir grup.Son maçımızı evimizde oynayacak olmamızı bizim için büyük avantaj olarak görüyorum. .

Cuma günü en büyük avantajımız olan seyircimizin de desteğiyle Karşıyaka’yı yenip grubu lider bitireceğimize inanıyorum. Cuma günü taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyorum. Taraftar desteğiyle güçleniyoruz. Hedefimiz TB1L” dedi. – UŞAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu